BLRT Grupp kasvatas poolaasta käibe ca 3 miljardini

07. august 2008, 17:37

BLRT Grupi esimese poolaasta käive kasvas
võrreldes mullu sama perioodiga 38.4 protsenti ulatudes ligi 2,9 miljardi
kroonini.

Ettevõtte kasum ulatus esimesel poolaastal ligi 460 miljoni kroonini, mida on 40 protsenti enam võrreldes mullu sama ajaga. Silmas tuleb pidada, et kasumisse on konsolideeritud Gruppi kuuluvad ühisettevõtted, käibesse aga mitte.

Käibe poolest oli esimesel poolaastal suurim metallide müük 858 miljoni krooniga, millele järgnes laevaremont 556 miljoni krooniga, vanametalli töötlemine 483 miljoni krooniga ja metalltarindite valmistamine 366 miljoni krooniga.

Kontserni BLRT Grupp põhilised tegevusalad on laevaehitus, laevaremont, metalltarindite valmistamine, metallide müük, sadama- ja stividoriteenused, masinaehitus, vanametalli töötlemine, autotranspordi teenused, meditsiiniliste- ning tööstusgaaside müük. BLRT Gruppi kuulub 65 tütarettevõtet Eestis, Lätis, Leedus, Ukrainas, Venemaal, Soomes ja Norras. Eesti kapitalil põhinev BLRT Grupp on loonud siin ligi 2000 töökohta. Ka piiritagused tütarettevõted pakuvad tööd ligi 2000 inimesele.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
08. August 2008, 16:55
Otsi:

Ava täpsem otsing