Ekspress Grupi puhaskasum kukkus 35%

Annika Matson 07. august 2008, 16:28

Ekspress Grupi teise kvartali kasum langes
võrreldes eelmise aasta sama perioodiga 35 protsenti, 21,3 miljoni
kroonini.

Ettevõte teatas börsile, et Ekspress Grupi müügitulu kasvas II kvartalis 25%, võrreldes möödunud aasta sama perioodiga. Selline kasv on saavutatud eelkõige 2007. aastal Ekspress Gruppi lisandunud uute ettevõtjate panusest, kuid ka olemasolevate ettevõtjate müügitulu tõusust, seisis teates. Ettevõtte müügitulu oli tänavu teises kvartalis 346,9 miljonit krooni.

Brutokasum oli 96,2 miljonit krooni, aastane kasv 30%; kulumieelne ärikasum (EBITDA) oli 53,7 miljonit krooni, aastane kasv 23% ning ärikasum (EBIT) 37,7 miljonit krooni, aastane kasv 6%.

Ettevõtte andmetel on 2008. aasta II kvartali olulisemad sündmused olnud: töökuulutuste portaali www.ekspressjob.ee lansseerimine, naistele orienteeritud portaali www.naistemaailm.ee lansseerimine, Maalehe uuenenud kontseptsiooniga veebiversiooni www.maaleht.ee lansseerimine, naistele orienteeritud kuukirja "Panele" veebiversiooni www.panele.lt lansseerimine Leedus ja meelelahutusportaali www.klubas.lt tugeva positsiooni saavutamine Leedus.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
08. August 2008, 17:13
Otsi:

Ava täpsem otsing