Reisifirmad: odavreisid lähevad nagu soojad saiad

07. august 2008, 12:16

Eesti suurimate reisifirmade esindajate
sõnul ostetakse praegu vähem kallimaid eksootilisi reise, kuid odavad viimase
hetke pakkumised ja ettebroneeritavad soodustusega reisid lähevad nagu soojad
saiad.

Aripaev.ee venekeelse sõsarlehe Dv.ee küsimusele, kas viimasel ajal on kliendid hakanud eelistama teisi reisisuundi või rohkem kasutama reisifirmade sooduspakkumisi, vastas Domina World Traveli tegevjuht Ulvi Tüllinen, et kui vaadata kahte viimast aastat, siis "85% oma klientidest saadame Egiptusesse," märkis Tüllinen. Ta lisas, et inimesed eelistavad pigem maksta 2000 krooni rohkem hea hotelli eest, selle asemel et valida loteriimajutus. Siiski märkis Tüllinen: "Mingil määral on langenud nõudlus eksootiliste, üle 40 000 krooni maksvate reiside järele."

Tüllineni sõnu kinnitas ka Union Traveli esindaja Margus Raha: "Meie korraldatavad reisid Lõuna-Ameerikasse ja Singapuri on küllaltki kallid ning neid ostetakse vähem. Massiturismi suunad on aga jäänud endiseks. Ei saa öelda, et keegi valib Egiptuse või Türgi kallima Hispaania või Itaalia asemel. Ikkagi on see üks hinnaklass."

Juba praegu pakuvad reisifirmad odavamaid talvereise. Firmade Novatours, Domina World Travel ja Union Travel esindajate sõnul on neil saanud juba tavaks pakkuda märgatavat allahindlust, kui reis broneeritakse ette ära.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. August 2008, 12:16
Otsi:

Ava täpsem otsing