Läheb lahti!

Christel Karits 08. august 2008, 00:00

Taas kord on käes tugitoolisportlaste oodatuim aeg. Täna kell 14.45 algab Pekingis XXIX suveolümpiamängude avatseremoonia ülekanne ja juba vähem kui 24 tunni pärast on põhjust esimest korda pöidlad pihku suruda, sest eelsõidu stardis on meie sõudjad, eeskätt medalilootused Jüri Jaanson ja Tõnu Endrekson. Jüri on leheintervjuudes öelnud, et tegelikult ta ei mõtle medalile. Kuid võistlus saab vaataja jaoks olema nii või teisiti ülimalt emotsionaalne, sest usun, et spordikaugeimgi võhik on nõus, et kuuendatel olümpiamängudel osalev Jaanson on väärt kõrgeimat pjedestaali, olenemata sellest, kas võit tuleb või mitte.

Pekingi olümpiamängudele on Eestist ostetud üle 5000 pileti. Kõige populaarsem on meeste kettaheite finaalvõistlus, mida läheb staadionile vaatama üle 200 eestlase. Finaal toimub 19. augustil meie aja järgi kell 16, täpselt pühade-eelse tööpäeva lõppedes oleme suurelt pildil.

Ilmselt on spordifanaatikud endale ammu kalendri nähtavasse kohta paigutanud ning nende elu hakkab tiksuma Pekingi rütmis. Huvitav oleks seegi kord teada, kui paljud kontorid on telerite võrra rikkamaks saanud, kui paljud inimesed on just nüüd puhkusele läinud või kui suured on elektroonikapoodide viimaste kuude käibed.

Ürituste korraldajatel on sedapuhku ajavööndiga vedanud, sest usin inimene jõuab pärast spordiülekandeid ka kultuuri nautima.

Seekordne pärl on vaieldamatult Birgitta festival, kuid hing ihkaks ka Viru Folgile ja Leigole.

"Kirja sõbrale" lähen kindlasti kuulama.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:56

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing