7. august 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Puhas lõputus

Ükski kümnetest artiklitest Sigur Rosi kohta pole tähemärkidega suutnud selgelt edasi anda, kes või mis nad on. Peale selle, et Islandilt, oma keeles ja hästi ilus, aga ükski neist ei kuulunud rahuldamata vajaduste hulka. Kuni EMI nende värske albumi saatis. SRi viienda albumi kokkuvõtteks sobib siiski ideaalselt kaanefoto: Ryan McGinle'i "I Know Where The Summer Goes". Et plaadist maksimum saada, peaks hermeetilises keskkonnas olema ja seda polegi lihtne teostada. CD pole bändi võludeks ka õigeim meedium ning Rock Café 23. augustil on koht, kus tõeline ime aset leiab. 2008nda suvi pole muusikanälga mitte kustutanud, vaid suurendanud.

R.E.M. on alles kuu aja pärast ning on täiesti ebaselge, mida järgmisena ootama hakata. Meeliülendav, kuid suletud ring.

Autor: Lennart Beat

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt