Grusiin: sõjategevus Gruusias jätkub

Hille Tressum 13. august 2008, 00:00

Lisaks eestlastele oli turvaliselt kohalejõudnute hulgas soomlasi, ukrainlasi, inglasi ja grusiine. Lennujaama oli Armeenia pealinnast Jerevanist saabuvat lennukit vastu võtma tulnud kümmekond inimest. Kes ootas pereliiget, kes noolis intervjuud. Korraga ilmus väravatest südantlõhestavalt nuttev naisterahvas, paarikuune laps kaenlas. Nagu aru saada, oli ta ahastuses Gruusias toimuva üle. Kolmekümnendates naisterahvas elab ise Soomes.

Keskealine gruusia mees Mirab koos väikse pojaga, kes konflikti algul oli Thbilisis, ütles aripaev.ee-le, et sõjategevus Gruusias jätkub.

Küsimusele, milline meeleolu praegu Gruusias valitseb, vastas mees, et inimesed lootsid paremat. "Inimesed lootsid, et nii ei lähe, aga näete, läks," vastas Mirab.

Küsimusele, kas tema usub Venemaa presidendi Dmitri Medvedevi öeldut, et sõda on läbi, vastas mees eitavalt: "Sõda ei ole läbi. Mulle just helistati Gruusiast ja öeldi, et jälle pommitatakse Gori piirkonnas elamuid."

Küsimusele, kas president Saakašvili võib olla Gruusias toimuva süüdlane, vastas mees, et süüdlasi otsida ei saa. "Siin pole kedagi süüdistada. Fakt on see, et on tekkinud situatsioon, mille tulemusena surevad süütud inimesed," sõnas Mirab kurvalt.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing