ÄP fototoimetus • 13. august 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Rotid võivad päästa maakera näljahädast

Viimase aasta jooksul võetakse tihtipeale jutuks maailma kimbutav toidunappus. Inimesi on aina rohkem, kliima aina kuivem ja kurjad biokütused õgivad põllupinda. Mõni ime siis, et toiduhinnad kerkivad.

Õnneks on olemas India, kust on varemgi tulnud vahvaid leiutisi - näiteks male meie vaba aja ja number null inflatsiooni tarbeks. Nüüd soovitab Bihari osariigi tervishoiuamet asuda usinasti rotte sööma. Biharis tarvitavad aplad närilised nimelt poole kogu viljasaagist. Kui rotid aga nahka panna, jääb vili alles ja toidusedel rikastub. Kaval, mis?

Autor: ÄP

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt