Rotid võivad päästa maakera näljahädast

ÄP 14. august 2008, 00:00

Viimase aasta jooksul võetakse tihtipeale jutuks maailma kimbutav toidunappus. Inimesi on aina rohkem, kliima aina kuivem ja kurjad biokütused õgivad põllupinda. Mõni ime siis, et toiduhinnad kerkivad.

Õnneks on olemas India, kust on varemgi tulnud vahvaid leiutisi - näiteks male meie vaba aja ja number null inflatsiooni tarbeks. Nüüd soovitab Bihari osariigi tervishoiuamet asuda usinasti rotte sööma. Biharis tarvitavad aplad närilised nimelt poole kogu viljasaagist. Kui rotid aga nahka panna, jääb vili alles ja toidusedel rikastub. Kaval, mis?

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing