Vastulause

Jelena Bodrova 14. august 2008, 00:00

OÜ SV Tours ei ole nõus Äripäeva-poolse 9. juunil 2008 rubriigis Kinnisvara ilmunud artiklis "Büroo- ja poepindade üürnik teel troonile" OÜ SV Tours juhatuse liikme öeldu interpretatsiooniga. Artikli esimese lõik pidanuks olema järgmine:

"Kesklinnas on klientidele üleüldse ebamugavad parkimisvõimalused," avaldab arvamust Tallinnas Foorumi Ärikeskuses asuva reisibüroo OÜ SV Tours juhataja Jelena Bodrova. Kuna firma profiil nõuab kesklinnas paiknemist, siis on Foorumi Ärikeskus väga sobilik OÜ SV Tours tegevuse korraldamiseks. OÜ SV Tours ei ole üürihinda alla kaubelnud. Reisibüroole meeldivad praegu olemasolevad tingimused. Samas lisab ta, et keskuses võivad kauplused vahetuda.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing