Vastulause

Jelena Bodrova 14. august 2008, 00:00

OÜ SV Tours ei ole nõus Äripäeva-poolse 9. juunil 2008 rubriigis Kinnisvara ilmunud artiklis "Büroo- ja poepindade üürnik teel troonile" OÜ SV Tours juhatuse liikme öeldu interpretatsiooniga. Artikli esimese lõik pidanuks olema järgmine:

"Kesklinnas on klientidele üleüldse ebamugavad parkimisvõimalused," avaldab arvamust Tallinnas Foorumi Ärikeskuses asuva reisibüroo OÜ SV Tours juhataja Jelena Bodrova. Kuna firma profiil nõuab kesklinnas paiknemist, siis on Foorumi Ärikeskus väga sobilik OÜ SV Tours tegevuse korraldamiseks. OÜ SV Tours ei ole üürihinda alla kaubelnud. Reisibüroole meeldivad praegu olemasolevad tingimused. Samas lisab ta, et keskuses võivad kauplused vahetuda.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing