Eestlased loobuvad Gruusia-reisist

Kaisa Tahlfeld 18. august 2008, 00:00

"Praegu tunneb reisi vastu huvi mõni üksik inimene. Olukord on suhteliselt nukker. Palju on tühistamisi olnud, praegu on kirjas 4-5 inimest," märkis Embach Toursi klienditeenindaja.

Ettevõtte juht Ester Laansalu oli küll optimistlikum, kuid lisas, et viibib praegu välismaal ega oska kõige täpsemini kommenteerida. "Meil on kindlad grupid ja konfliktid on ju lokaalsed. Praegu see olukord meie reise veel ei mõjuta ja kindlasti ei reisi me kriisikolde piirkondadesse," märkis Laansalu.

Reisifirma kodulehel on kirjas, et reisiprogramm viib inimesed ka Thbilisisse ja Gorisse. "Goris oli algselt plaanis käia küll. Kui see reis ka toimub, siis ega väga ohtlikesse piirkondadesse ei minda," ütles klienditeenindaja.

Estraveli tegevjuhi Anne Samliku sõnul on viimaste sündmuste valguses Estraveli poole pöördutud sooviga Gruusiasse saada küll, kuid tegemist on olnud äri- või tööreisidega. "Tellimusi on, kuid tegu pole turismireisidega," lausus Samlik.

"Kaugemas tulevikus olen kindel, et Gruusiast saab taas populaarne reisisihtkoht," märkis Samlik.

Samliku sõnul ei ole turistid üldiselt eriti adrenaliininäljas, et sooviksid kriisikoldesse minna. "Turismis on enamasti liikumapanevaks jõuks positiivne emotsioon. Teistsugused ambitsioonid on vähemuses," lisas ta.

Albion Reiside juhi Argo Schneideri sõnul planeerisid nad Gruusia ringreisi korraldada septembris, kuid juba kevadel langes see ära, sest reisijuht jäi lapseootele. Firmajuhi sõnul tahavad aga mõned inimesed just kriisipiirkondadesse reisima minna.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:40

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing