Raie: Eesti ettevõtlus vajab motivatsiooni

21. august 2008, 17:46

Eesti Kaubandus– ja Tööstuskoja
peadirektori Siim Raie sõnul vajab Eesti ettevõtlus uut motivatsiooni ning
stabiilsust.

Raie sõnul vajab Eesti majandus kindlust, et majanduskeskkond on stabiilne, et tegevuse põhialused ei muutu, samuti on vaja uut motivatsiooni. „Eesti majandus vajab ka eksporti, aktiivset ekspordipoliitikat ja diplomaatiat, lisaks ka haritud töötajat,“ märkis Raie tänasel koolitusel.

„Eesti ettevõtted saavad olla edukad siis, kui nad suudavad ka lätlastele ja soomlastele miskit maha müüa. Viimsel 17 aastal on Eesti majanduse maht tublisti kasvanud. Tundub, et pole palju vaja, kuid poliitikutele neid asju rääkides asjad ei liigu,“ märkis Raie.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. August 2008, 17:46
Otsi:

Ava täpsem otsing