Arco Vara omaniku abikaasa: heal juhul suudaks mina tomati hinda mõjutada

Annika Matson 22. august 2008, 09:49

Arco Vara ühe asutaja ja omaniku, ettevõtte
nõukogu liikme Hillar-Peeter Luitsalu abikaasa Maie Luitsalu kommenteeris öösel
kl 4 aripaev.ee-le saadetud kirjas, tõesti on juhtunud väga kahetsusväärne lugu
ja ta ei teadnud, et on keeluaeg.

"Ma tõesti ei teadnud, et tegu on keeluajaga. Ostutehingud said tehtud puhtast soovist omada Arco Vara aktsiaid. Hind oli aktsia ostuks soodne ja nii ma otsustasingi osta. Kinnitan Teile, et soovin omada Arco Vara aktsiaid, mitte nendega spekuleerida ja veel vähem turuga manipuleerida, mis mulle makromajandusest kauge inimesena tundub selliste väikeste summade puhul lausa absurdsena. Heal juhul suudaks ehk pereemana keskturul tomati või kurgi hinda mõjutada kui sedagi," möönis Maie Luitsalu.

Maie Luitsalu ostis 21.-23. juulini juurde ligi 100 000 krooni eest Arco Vara aktsiaid. 21. juulil ostis ta 2200, 2006, 1026 ja 1268 aktsiat hinnaga 8,92 krooni. 23. juulil veel 5000 aktsiat sama hinnaga (kokku veidi enam kui 100 000 krooni eest). Need tehingud langesid aga Tallinna börsi reglemendi järgi keelatud ajale.

Arco Vara siseringi kuuluvatele inimestele kestab keeluaeg 23. juunist kuni 30. augustini. Kuna ettevõte on varem teatanud, et avaldab teise kvartali tulemused 29. augustil.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
16. October 2008, 13:23
Otsi:

Ava täpsem otsing