Uus iPhone tõi EMT ukse taha järjekorra

Mariliis Pinn 25. august 2008, 00:00

Esimene EMT-lt ostetud iPhone 3G omanik selgus südaööl Tallinnas Viru keskuses, kuhu sajad iPhone'i-huvilised olid kogunenud müügi algust tervitama. Kuulati iPhone'il loodud muusikat Villu Veski, DJ Paul Oja ja DJ Critikali esituses ning suurel ekraanil jagasid kogenud iPhone'i kasutajad oma muljeid.

"Uuenduslikkus on tähtis osa EMT tegevusest, seetõttu on meil hea meel olla ka iPhone'i esimene ametlik maaletooja Eestis," ütles EMT arendus- ja tehnoloogiadirektor Tõnu Grünberg.

EMT avalike suhete juht ütles, et avamispeol Viru keskuses oli 600-700 inimest ning alates südaööst seisis uue telefoni ostusabas umbes 300 inimest.

"Kõik muidugi ei ostnud ka ja mõned olid kahekesi," ei osanud ta öelda täpset numbrit, kui palju iPhone'i fänne öösel õnnelikuks telefoniomanikuks sai. Ka ei saanud ta avaldada, kui palju telefone EMT on varunud või müüa plaanib.

Samas lisas avalike suhete juht, et esindustest üle Eesti on kuulda, et müük läheb hästi. "Inimesed olevat juba varem kohale tulnud ja müüjad on nad poodi sisse lasknud. Nii et esimesed iPhone'i telefonid müüdi enne ametlikku avamisaega hommikul. Huvi on olnud oodatust suurem," lisas ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:41

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing