Välisinvestorid tulevad Ansipile appi

Katre Pilvinski 25. august 2008, 00:00

Eesti Välisinvestorite Nõukogu juhatuse esimees Jens Christiansen märkis, et Eesti valitsuses on FICE (Foreign Investors Council in Estonia) ettepanekud Eesti majanduskasvu ja tööhõive kava 2008-2011 kohta oodatud ning neid on küsitud. "Ettepanekud on valitsusele saadetud, et selgitada, kuidas me saame üksteist aidata," rääkis ta. "Praegu on raske aeg mitte ainult Eesti, vaid kogu maailma turu jaoks," märkis Christiansen.

Christiansen ütles, et ettepanekute esitamine valitsustele on siinsete erinevate riikide kaubanduskodade ühine hääl. "See on nõudnud tükk tööd ja konsensust, et esitada ainult kuus punkti. Eesmärk on kohtuda valitsusega ning arutada ettepanekuid lähemalt," sõnas Christiansen.

Juhatuse esimees ütles, et Eesti peaks tähelepanu pöörama efektiivsusele, kommunikatsioonile, müügi ja teeninduse kompetentsile. "Võtmeküsimus on Eesti müümises."

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:41

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing