Vana Volvo summuti põhjustas tulistamispaanika

25. august 2008, 17:43

Eile saatis politsei tulistamisväljakutse
peale Helsingis välja paarkümmend patrullautot, võrguajakirjanduse abil
tuvastati kurjategijana paarkümmend aastat vana auto summuti.

Politsei sai 16.30 paiku mitmeid teateid laskudest Maunula linnaosas, kirjutas Helsingin Sanomat. Kohale saadeti hulk patrullautosid ja üksus Karhu, kuid võimalikku tulistajat ei leitud.

Poolteist tundi hiljem luges filmialal tegutsev mees ajalehe võrguväljaandest tulistamisest, helistas politseisse ning andis end tõenäolise kahtlusalusena üles. Ta oli samal ajal käivitanud oma 80ndatest pärit Volvot. Auto oli kehvasti käivitunud ning V6 mootor oli toonud kuuldavale neli kõmakat. Politsei ei kinnitanud sajaprotsendiliselt seda versiooni, kuid ei leidnud Maunulast ka midagi tulistamisele viitavat nagu padrunikesti, verejälgi või muud taolist.

Valves oleva politseikomissari sõnul oli kahtlus, et väljas tulistanu võis olla uuesti oma korterisse läinud. Juhtunust elevil ajalehe online-kommenteerijate väitel tõestab juhtum, et puudulikust rahastamisest tulenev väidetav politseinike puudus ei saa Soomes tõsi olla, kui mitukümmend politseinikku on võimalik saata autoromu sumbutitoru imetlema.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. August 2008, 17:43
Otsi:

Ava täpsem otsing