ÄP fototoimetus • 25. august 2008 • 2 min
Jaga lugu:

Üks küsimus: Mille nimel olete nõus terve öö järjekorras seisma?

Hugo Osula, ASi Sebe juhatuse esimees

Ma tuletan meelde seda aega, kui nõukogude ajal ENE ja ENEKE müügile tulid, siis ma seisin küll öö otsa järjekorras. On palju olulisemaid väärtusi, mida silmas pidada, kui viimse malli telefoni või raamat, mis niikuinii hiljem poelettidel lebab. Oma und ei ohverdaks ma küll millelegi.

Iivi Saar, A-Selveri tegevdirektor

Asjade nimel seista... Ei olegi vist mingit niisugust asja, mis paneks öö läbi järjekorras seisma. See võiks olla näiteks mõni teenus, näiteks arstiteenus. Aga niisugust asja, kus oleksin nõus ootama, ei oska küll öelda. Võib-olla tõesti mingi rohu pärast, mis on hädavajalik.

Priit Maide, ASi Varrak juhatuse esimees

Mul ei ole vaja ühegi asja pärast terve öö järjekorras seista. Pikkadest järjekordades seismisest tuleb meelde, kui olin 10aastane ja seisin ükskord 2 tundi Mustamäel toidupoes banaanijärjekorras ning banaanid lõppesid ikkagi 5 või 6 inimest enne mind otsa. Mäletan veel nõukogude ajast, kui inimesed seisid raamatute või autokummide järjekorras.

Autor: ÄP

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt