Üks küsimus: Mille nimel olete nõus terve öö järjekorras seisma?

ÄP 26. august 2008, 00:00

Hugo Osula, ASi Sebe juhatuse esimees
Ma tuletan meelde seda aega, kui nõukogude ajal ENE ja ENEKE müügile tulid, siis ma seisin küll öö otsa järjekorras. On palju olulisemaid väärtusi, mida silmas pidada, kui viimse malli telefoni või raamat, mis niikuinii hiljem poelettidel lebab. Oma und ei ohverdaks ma küll millelegi.

Iivi Saar, A-Selveri tegevdirektor
Asjade nimel seista... Ei olegi vist mingit niisugust asja, mis paneks öö läbi järjekorras seisma. See võiks olla näiteks mõni teenus, näiteks arstiteenus. Aga niisugust asja, kus oleksin nõus ootama, ei oska küll öelda. Võib-olla tõesti mingi rohu pärast, mis on hädavajalik.

Priit Maide, ASi Varrak juhatuse esimees
Mul ei ole vaja ühegi asja pärast terve öö järjekorras seista. Pikkadest järjekordades seismisest tuleb meelde, kui olin 10aastane ja seisin ükskord 2 tundi Mustamäel toidupoes banaanijärjekorras ning banaanid lõppesid ikkagi 5 või 6 inimest enne mind otsa. Mäletan veel nõukogude ajast, kui inimesed seisid raamatute või autokummide järjekorras.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:41

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing