Arco Vara uus juht: Toomas Tool ei ole hämar investor

Annika Matson 27. august 2008, 12:07

Arco Vara verivärske juht Lembit Tampere
ütles täna Kuumal
Toolil aripaev.ee lugejate küsimustele vastates, et firma üks investoreid
Toomas Tool ei ole „hämar investor“.

Lugeja märkis, et Arco Vara on uhkusega börsile presenteerinud, et ta omanikeringi kuulub nüüdsest hr. Toomas Tool. Samas ei tea keegi temast praktiliselt mitte midagi. Lugeja esitas küsimuse, et kuidas sellise "hämara investori" osalus tõstab Arco Vara usaldusväärsust.

Tampere vastas: „Arco Vara teatab suuraktsionäride lisandumisest või nende positsioonide muutumisest vastavalt börsireglemendile. Toomas Tool ei ole "hämar investor", ettevõtlusringkondades on tegemist hästi tuntud inimesega.“

Loe intervjuud Lembit Tamperega SIIT!

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
23. October 2008, 11:51
Otsi:

Ava täpsem otsing