Tugevad tulijad

Lennart Beat 29. august 2008, 00:00

Metallica oodatud pikk plaat saabub 12. septembril. Praegu on sissejuhatav singel saadaval vaid failina. Kuulake nende kodukalt või ostke iTunes'ist. "The Day That Never Comes" on piisavalt atraktiivne, et Metallica peale taas loota võiks. Rob Trujillo esimest korda stuudios ning Rick Rubin bändi olemust leidmas.

Tegelikult juhatas suurte albumite hooaja sisse The Verve'i "Forth", millest pikemalt järgmisel nädalal. Enne aasta lõppu on oodata järgmisi atraktsioone - AC/DC, U2, Jay-Z, Dr Dre, The Killers, Beyonce ja ilmselt ka Eminem. Kuigi suured plaadifirmad ennustavad albumiformaadi kadumist, ei juhtuvat see enne 2009. aasta lõppu. Digitaal müüb rohkem ja lõppude lõpuks võidavad ikkagi kuulajad. Olümpia lõpuõhtul kõlanud Leona Lewise ja Jimmy Page'i "Whole Lotta Love" ei tohiks mingil juhul ainult YouTube'i jääda. Piinadeta ootamist!

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:56
    Otsi:

    Ava täpsem otsing