ÄP fototoimetus • 31. august 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Lõuna-Osseetia iseseisvus jääb lühikeseks

Lõuna-Osseetia parlamendi esimees Znaur Gassijev teatas, et seni vaid Venemaa poolt tunnustatud riigi president Eduard Kokoitõ leppis Vene Föderatsiooni presidendi Dmitri Medvedeviga kokku Lõuna-Osseetia liitumises Põhja-Osseetiaga. Just nimelt nii ja mitte teistpidi. Ei ole ju mõeldav, et Põhja-Osseetia ennast Venemaast sõltumatuks kuulutaks ning Gruusia piirile uus riik tekiks. Et kõik maailma rahvad tahavad õitseda Venemaa rüpes, on tervele mõistusele selge ka rahvahääletuseta. Ainult et mis saab abhaasidest, kes kuidagi Venemaa alla ei kipu?

Autor: ÄP

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt