Lõuna-Osseetia iseseisvus jääb lühikeseks

ÄP 01. september 2008, 00:00

Lõuna-Osseetia parlamendi esimees Znaur Gassijev teatas, et seni vaid Venemaa poolt tunnustatud riigi president Eduard Kokoitõ leppis Vene Föderatsiooni presidendi Dmitri Medvedeviga kokku Lõuna-Osseetia liitumises Põhja-Osseetiaga. Just nimelt nii ja mitte teistpidi. Ei ole ju mõeldav, et Põhja-Osseetia ennast Venemaast sõltumatuks kuulutaks ning Gruusia piirile uus riik tekiks. Et kõik maailma rahvad tahavad õitseda Venemaa rüpes, on tervele mõistusele selge ka rahvahääletuseta. Ainult et mis saab abhaasidest, kes kuidagi Venemaa alla ei kipu?

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:42

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing