Arco Vara jätkab tegevuse kokku tõmbamist

01. september 2008, 20:37

Arco Vara juhatuse esimehe Lembit Tampere
sõnul vaadatakse läbi kõikide divisjonide efektiivsus ning kindlalt võib öelda,
et aasta lõpuks on järel vähem kontoreid kui tänase päeva seisuga ettevõtte
arvel on.

„Läbi vaadatakse kõikide divisjonide efektiivsus, täna paneme põhitähelepanu teenindusdivisjoni tulemuste parandamisele vaatamata asukohale. Kindlasti on aasta lõpus vähem kontoreid kui täna, aasta alguses alustatud tegevuse kokku tõmbamisega jätkame,“ vastas Tampere aripaev.ee küsimusele, mis divisjonides või mis riikides Arco Vara kokkutõmbamisi ette näeb ning kas selle all peetakse silmas ka sulgemisi ja koondamisi.

Küsimusele, kas on ette näha bilansis oleva kinnisvara ümberhindlusi, vastas Tampere ümmarguselt, et Arco Vara varad on hinnatud vastavalt IFRS’le ning suuremaid kinnisvara investeeringuid hinnatakse ümber üks kord kvartalis.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
23. September 2008, 09:37
Otsi:

Ava täpsem otsing