Kersna naaseb ekraanile

Mariliis Pinn 02. september 2008, 08:10

Viimasel aastal raske haigusega võidelnud
endine ETV lipulaeva "Pealtnägija" staar Vahur Kersna astub üles Kanal 2
sensitiivisaates.

ETVst osati suve keskel kosta vaid seda, et sel sügiselgi Kersnat tõepoolest tagasi oodata ei ole, kirjutas SL Õhtuleht. "Kohtusin Vahuriga kevadel, aga telesaadete tegemisest räägime temaga ikkagi alles siis, kui ta on täielikult terve ja valmis tööle naasma. Seetõttu pole meil temaga septembriks ühtki kokkulepet," kinnitas rahvusringhäälingu juhatuse liige Hanno Tomberg.

Kanal 2 hõikas välja, et nende uue saate "Selgeltnägijate tuleproov" magnetiks saab ei keegi muu kui Kersna ise!

Ja tõepoolest, hetk hiljem seisabki Kersna taas täies hiilguses televaataja ees – heas vormis, jumekas, silmad säramas. Tõsi, Kersna ei naase saatejuhi rollis (selleks on tuntud režissöör Urmas E. Liiv), ent tema osa saates on ometi kandev, Kersnast saab nii mõndagi saateülesannet juhendav ekspert.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. September 2008, 08:10
Otsi:

Ava täpsem otsing