Koalitsioonis jätkuvalt erimeelsused

03. september 2008, 21:25

Kolmapäeval ütles sotsiaaldemokraat Eiki
Nestor AK uudistele, et aastasest tulumaksureformi edasilükkamisest ei piisa,
ent Reformierakond sellega ei nõustu.

Sotsiaaldemokraatide fraktsiooni liige Eiki Nestor ütles kolmapäeval AK uudistele, et tulumaksureform tuleb edasi lükata kuni euro tulekuni ning aastane edasilükkamine midagi ei aita. Reformierakonna fraktsiooni liige Keit Pentus ei nõustunud selle seisukohaga ning väitis, et tulumaksureformi edasilükkamine on äärmuslik vahend ning enne tuleb kaaluda kõiki teisi võimalusi.

Siiski on koalitsioon suutnud tõenäoliselt kokku leppida kõrgete ametnike palkade külmutamise teemal. Tõenäoliselt jõutakse oktoobris eelnõu vastuvõtmiseni, mis külmutab riigikogu liikmete palgad, vahendas AK. IRL-i poliitik Urmas Reinsalu ütles, et kõrgete ametnike - st. presidendist ja kantslerist kuni maavanemani - palkade külmutamine on oluline, et tegeleda "sotsiaalselt tundlikumate kärbetega."

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. September 2008, 21:25
Otsi:

Ava täpsem otsing