IRL: Tallinna TV hakkab reklaamima SMS-laene

04. september 2008, 22:02

Tallinna volikogu Isamaa ja Res Publica
Liidu fraktsioon mõistab hukka pealinna võimupartei silmakirjalikkuse, mille
tulemusel on käivitatavas Tallinna Televisioonis võimalik reklaamida lühiajalisi
tarbimislaene, teatas IRL fraktsioon.

Tele Tallinna eelnõu menetlemisel tegi IRL fraktsioon kahel korral ettepaneku välistada loodaval kanalil SMS-laenude reklaamid, mis aga põrkasid keskfraktsiooni jäisele vastuseisule. Ometigi on Keskerakonna noortekogu esimees Siret Kotka alles käesoleva aasta aprillis SMS-laenude kohta tehtud avalduses öelnud, et laenuorjus ei tulene mitte vaesusest ega rumalusest, vaid pigem on laenajad sattunud lihtsalt reklaamiohvriks. Neidsamu reklaame soovis IRL fraktsioon TeleTallinna puhul ka vältida, kuid nagu ilmnes, röövellikke tarbimislaenude tõttu purunevad inimsaatused Keskerakonnale tegelikult korda ei lähe.

„Savisaarlaste ükskõiksus pole eriti üllatav, kui alles hiljuti vuras Tallinna tänavatel ringi tramm, mis oli üleni võõbatud SMS-laenu värvidesse,” sõnas IRL fraktsiooni liige Tarmo Kruusimäe. „Kui munitsipaalfirmale kuuluvat ühissõidukit lubatakse ilma igasuguse häbitundeta kasutada kui liigkasuvõtjate liikuvat reklaamtahvlit, siis peetakse nähtavasti ka normaalseks, kui Tele Tallinna väidetavalt avalik-õiguslik programmis kostub „piiks-piiks ja raha tuleb”.”

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. September 2008, 22:02
Otsi:

Ava täpsem otsing