Metsa või raieõiguse müügist saadud tulu jättis kajastamata üle 600 isiku

04. september 2008, 08:53

Tänavu on 639 füüsilist isikut ja FIE-t
jätnud metsa või raieõiguse müügist saadud tulu tuludeklaratsioonis kajastamata.

1. oktoobril on vara võõrandamisest kasu saanud füüsiliste isikute jaoks tulumaksu tasumise ning tagasimaksmise tähtaeg. Maksu tasumata jätmise korral tekib maksuvõlg ning intressivõlg, kirjutas Vooremaa.

Lisaks on alates 2007. aastast kõigil füüsilistel ja juriidilistel isikutel, kes on ostnud või müünud metsamaterjali või kasvavat metsa, kohustus esitada kvartaalselt ostu-müügiteatised järgneva kvartali esimese kuu 10. kuupäevaks. Teatise esitamata jätmine ei vabasta tulumaksu tasumisest.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. September 2008, 08:47
Otsi:

Ava täpsem otsing