Kas me klähvime?

Enn Tosso 08. september 2008, 00:00

Seoses Gruusia sõjaga on Eesti suunas saadetud mitmeid kriitikanooli, nagu käituks Eesti valitsus kui koerake, kes klähvib Venemaa poole.

Pole vale, et mõned meie poliitikute seisukohad on teravamad kui vanadel NATO riikidel. Ent pigem võiks öelda, et vanadel NATO riikidel on sügavam uni. Riigikogu liige Marko Mihkelson kirjutas hiljuti oma ajaveebis, et Venemaa uus välispoliitiline doktriin on laiendada oma mõjuvõimu. Vahendeid valimata, lähivälismaa suunal. Meie poliitikute sõnavõtte tuleks selles kontekstis hinnata kui valvekoera haukumist, mis peaks NATO-le signaali andma. See pole tühi klähvimine, vaid selge hoiatus. Kurjuse impeeriumit sepistatakse taas.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:42

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing