ETV küsib toetajatelt miljoneid kroone

08. september 2008, 08:31

ETV küsib lisaks riigieelarvest saadavale
enam kui sajale miljonile kroonile eri toetajatelt veel miljoneid kroone
mitmesuguste meelelahutus- ja publitsistikasaadete tootmiseks.

Algaval telehooajal on ETV üheks suuremaks lisaraha allikaks rahvastikuministri büroo, kes toetab kahte saadet kokku kahe miljoni krooniga, samuti on õla alla pannud põllumajandusministeerium ja Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS).

Põllumajandusministeeriumi pressiesindaja Margus Palu sõnul on nemad saatele «Maahommik» aastas 100 000 krooniga õla alla pannud selle eest, et saates edastataks toetusi puudutavat informatsiooni, kirjutas Postimees.

Rahvastikuministri büroost tuleva ühe miljoni krooni abil läheb eetrisse Maire Aunaste saade «Meie», kus näidatakse välismaal elavate eestlaste elu ning teine kulub pereteemalise saate «Pereelu» toetuseks.

Lisaks on ETV ekraanile jõudnud saateid, mille valmimist on rahastanud eri ettevõtted ja tootjaks olnud mõni produktsioonifirma.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
08. September 2008, 08:31
Otsi:

Ava täpsem otsing