East Capital Baltic Real Estate ostis Arco Varalt fondi välja

08. september 2008, 18:51

East Capital omandas Arco Vara 50% osaluse
AVEC Asset Management AS-is, muutudes AVEC Baltic Property fondi ja Arco Baltic
Real Estate portfelli juhtiva ettevõtte ainuomanikuks.

Varahaldusfirma nimetatakse nüüdsest ümber East Capital Baltic Real Estate AS-iks. 2005. aastal asutatud AVEC Asset Management juhib kahte kinnisvarafondi – AVEC Baltic Property Fund ja Arco Baltic Real Estate Portfolio, mille koguväärtus on ligi 220 miljonit eurot. Fondid investeerivad Eesti, Läti ja Leedu ärikinnisvarasse nagu büroohooned, kaubanduskeskused, SPA-d, hotellid ja tööstusrajatised.

„Meie ühine koostöö 2005. aastast saadik Arco Varaga – Balti juhitva kinnisvaraettevõttega – on olnud kasulik mõlemale poolele. Oleme nüüd valmis ettevõtte ainuomanikuna võtma pikaajalise investorina täieliku vastutuse äri arendamise eest,” ütles East Capital Baltic Real Estate nõukogu esimees Gert Tiivas.

East Capital Baltic Real Estate jätkab investeerimist Baltikumi kinnisvaraturul. East Capital Baltic Real Estate poolt juhitavate objektide seas on näiteks GO SPA Kuressaares, kolm uut laohooned Tänassilma Tehnopargis Tallinna lähistel, Kerese Keskus Narvas, Jeruzelemes büroohoone Riia kesklinnas, Laracija büroohoones Klaipeda lähistel Leedus ja Jin Jan kaubanduskeskus Vilniuses.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
08. September 2008, 18:51
Otsi:

Ava täpsem otsing