Uus Maa: suvilate hinnad Harku vallas on langenud 50%

08. september 2008, 20:01

Harku valla peamistes suvilapiirkondades -
Vääna-Jõesuu, Viti, Türisalu - on hinnad võrreldes aasta tagusega langenud
50% või rohkem.

Uus Maa Kinnisvarakonsultantide nooremhindaja Tarmo Pillerpau kirjutab tänases Äripäeva paberväljaandes, et kui 2007. aasta suvel jäid väikeste aiamajade ja suvilatega hoonestatud kruntide tehinguhinnad vahemikku 1,2-1,5 mln krooni, siis praegu on need hinnad vahemikus 550 000-1 100 000 krooni.

"Seega on hinnalangus kohati olnud enam kui 50 protsenti," kirjutab hindaja.

Suur hinnavahemik oleneb, milline hoonestus krundil asub: kas tegemist on aiamajaga, mis ei oma erilist väärtust, või rekonstrueerimispotentsiaali omava suvilaga. 2008. aasta algusest on Harku vallas elamute ja kruntidega tehinguid tehtud suhteliselt vähe. Hoonestamata kinnistute osas on paremini müügiks läinud Tallinnal lähemal asuvad piirkonnad nagu Tiskre küla, Harkujärve küla ning Tabasalu alevik, märgib Pillerpalu.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
08. September 2008, 20:01
Otsi:

Ava täpsem otsing