Ettevõte suri ära, süüdi pole keegi

ÄP 09. september 2008, 00:00

Kui leheveebidesse jõudis teade, et Sauel kohalike elanikega jagelenud kiiritustehas Steri andis sisse pankrotitaotluse, ärkas kohe ka keskkonnaministeerium. Kõigi aegade ametnikele omase vaimuteravusega sööstsid tublid keskkonnakorraldajad kohe probleemi tuuma juurde: kes on süüdi? Meie küll mitte, kinnitasid nad.

Steri omanikud ja juhid enda arvates kah süüdi pole. Kohtuski on nad käinud vaid hagejatena. Kohalikud Steriga midagi vägivaldset ei teinud, kohtus ei võitnud - süütud justkui nemadki. Kes siis selles muinasjutus paha on?

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:43

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing