ÄP fototoimetus • 8. september 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Koolitus

Ekspedeerija rahvusvaheline pädevuskursusSisu: ekspedeerimise alused, logistika, mere-, lennu-, auto-, raudteetransport, laovarud, tollindus, ohtlike ainete vedu, inter-ja multimodaalne transport, ettevõtete külastusedSihtgrupp: ekspedeerijad, logistikud, logistikajuhid, ostu-ja müügijuhid.Aeg ja koht: oktoobrist 2008 maini 2009, Tallinna tehnikakõrgkool, kell 9-17, Pärnu mnt 62, TallinnLektor: õppejõud, tunnustatud praktikudKorraldaja: Eesti Logistika ja Ekspedeerimise AssotsiatsioonHind: 39 600 krooniLisainfo: www.elea.ee

Taktikalise ostujuhtimise treeningSisu: ostja mudel, nõudluse prognoosimine, varude juhtimine, levinumad ostutehnikad, Incoterms 2000.Sihtgrupp: ostu- ja hankejuhid, ostjad, varustajadAeg ja koht: 22.-23. oktoober 2008 kell 9-17, Tallinn, hotell Euroopa, Paadi 5.Lektor: Veronika MeriloKorraldaja: Sensei OÜHind: 11 500 krooniLisainfo: www.sensei.ee

Autor: ÄP

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt