Anne Oja • 8. september 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Voitkade-nimelise süütevedeliku tootja läks pankrotti

Mullu tootis Kiviõli Keemiagrupp põhiliselt auto- ja olmekeemiat ning juurutati ka uusi tooteid, seisab ettevõtte majandusaruandes. Firma uueks osanikuks sai OÜ Flexoil ja netokäibeks kujunes 9,6 miljonit krooni. Kogu käibest läks 4 miljonit krooni seotud osapoolte ASi Tanklavarustus ja OÜ Flexoil arvele.

Nii 2006. kui ka 2007. aastal sai Kiviõli Keemiagrupp 0,2 mln krooni kahjumit. Tunamullu oli käive 9,2 mln kr.

Aastavahetusel oli Kiviõli Keemiagrupil kokku vaid 375 krooni. Krediidiinfo andmetel Kiviõli Keemiagrupp kellelegi võlgu pole. Firma põhikapital ulatub 1,1 miljoni ja 2007. a bilansimaht 4,7 miljoni kroonini.

Mullu andis Kiviõli Keemiagrupp leiba üheksale inimesele. Ettevõtte omanike ringi kuuluvad ärimehed Riivo Eensalu ja Leino Einer. Ettevõtte kauaaegne juht ja omanik Sulev Süvari müüs osaluse möödunud aasta aprillis.

Viru maakohus nimetas Kiviõli Keemiagrupi pankrotihalduriks Tarmo Villmanni. Võlausaldajate koosolek toimub 25. septembril Jõhvis. Villmannilt ei õnnestunud aripaev.ee-l eile kommentaari saada.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt