Saku kampaania võitja pani reisi müüki

Hille Tressum 09. september 2008, 13:53

Saku Originaali tarbijakampaaniaga 25 000
krooni väärt reisi võitnud Kuressaare mees pani reisi odavama hinnaga müüki, et
lõpetada pooleliolev majaehitus.

Martin soovib Saku õlletehase auhinnast loobuda 20 000 krooni eest. Võimalik ostja saaks selle rahaga TEZ Touri kinkekaardi väärtusega 25 000 krooni ning ostjal oleks võimalus puhkusereis selle summa raames enda tahtmise järgi kujundada. Valida nii reisi sihtkoht, reisi kestus kui hotell, vahendas Maaleht.

“Mõtlesin, et majaehitus Muratsis on läinud planeeritust kallimaks ja auguti lõpus auhinnaks saadud reisi müües saaksin majaehituse lõpetada,” osutas Kuressaares elav Martin. Tema sõnul on pärast lehte kuulutuse panemist huvilisi olnud, kuid konkreetset ostjat veel pole.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. September 2008, 10:23
Otsi:

Ava täpsem otsing