Ansip: vaadake sadamaid, need on saagiks

Kaisa Tahlfeld 10. september 2008, 00:00

"Vaadake sadamaid ja ehitusobjekte, need on saagiks," lausus peaminister Andrus Ansip eile visiidi esimesel päeval Horvaatia pealinnas Zagrebis.

"Horvaatiat külastab turismihooajal 12 miljonit turisti. Infrastruktuur on siin väga korras, kuid see pole tehtud Euroopa Liidu rahadega. Näiteks kohalikud inimesed sõidavad siin kõrvalteid mööda, sest teemaks on nende jaoks liiga kallis," märkis peaminister.

Huvipakkuvad sektorid on ka laevandus, raudtee ja kinnisvara. Viimast on peaministri sõnul riigis arendada aga praegu veel üsna tülikas. Uuest aastast on Horvaatia valitsus võtnud plaani seda veidi lihtsustada.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:43

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing