9. september 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Ansip: vaadake sadamaid, need on saagiks

"Vaadake sadamaid ja ehitusobjekte, need on saagiks," lausus peaminister Andrus Ansip eile visiidi esimesel päeval Horvaatia pealinnas Zagrebis.

"Horvaatiat külastab turismihooajal 12 miljonit turisti. Infrastruktuur on siin väga korras, kuid see pole tehtud Euroopa Liidu rahadega. Näiteks kohalikud inimesed sõidavad siin kõrvalteid mööda, sest teemaks on nende jaoks liiga kallis," märkis peaminister.

Huvipakkuvad sektorid on ka laevandus, raudtee ja kinnisvara. Viimast on peaministri sõnul riigis arendada aga praegu veel üsna tülikas. Uuest aastast on Horvaatia valitsus võtnud plaani seda veidi lihtsustada.

Autor: Kaisa Tahlfeld

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt