ÄP fototoimetus • 9. september 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Kinnisvarabuumile järgneb kinnisvarakohus

Oktoobris alustab Araabia Ühendemiraatides Dubais tööd spetsiaalne kinnisvarakohus. Siiani lahati tülisid kinnisvara reguleerimise ametis ning tavakohtutes. Uuele kümne kohtunikuga kohtule antakse üle 500 kaasust. Et kohus töötab tsiviilseadustiku raamides, karistusi ei määrata, kuid tuleb hüvitada vastaspoolele tekitatud kahju. Vastupidiselt naftariigi mainele andis nafta- ja gaasitootmine 2006. aasta andmeil alla 6% Dubai emiraadi tuludest. Ehitus ja kinnisvara seevastu hõlmasid juba enne ehitusbuumi algust enam kui viiendiku Dubai majandusest.

Autor: ÄP

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt