Kinnisvarabuumile järgneb kinnisvarakohus

ÄP 10. september 2008, 00:00

Oktoobris alustab Araabia Ühendemiraatides Dubais tööd spetsiaalne kinnisvarakohus. Siiani lahati tülisid kinnisvara reguleerimise ametis ning tavakohtutes. Uuele kümne kohtunikuga kohtule antakse üle 500 kaasust. Et kohus töötab tsiviilseadustiku raamides, karistusi ei määrata, kuid tuleb hüvitada vastaspoolele tekitatud kahju. Vastupidiselt naftariigi mainele andis nafta- ja gaasitootmine 2006. aasta andmeil alla 6% Dubai emiraadi tuludest. Ehitus ja kinnisvara seevastu hõlmasid juba enne ehitusbuumi algust enam kui viiendiku Dubai majandusest.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:43

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing