Üks küsimus: Mida arvata negatiivsest eelarvest?

ÄP 11. september 2008, 00:00

Rain Lõhmus, investeerimispankur
Eelkõige tuleb kokku tõmmata bürokraatiakulusid. See on samamoodi nagu eraettevõtluseski: kui ettevõttel läheb halvasti, tuleb kärpida üldkulusid, seega tuleks minu arvates vähendada üldisi valitsemiskulusid. Kaitsekulutused on liiga suured, hoopis olulisem on hea välispoliitika.

Tarmo Noop, A. Le Coqi juht
Riigil pole tegelikult raha vähem, raha on hoopis rohkem kui eelmisel aastal. Ettevõtjad juhtisid juba eelmisel suvel tähelepanu sellele, et valitsussektori 20protsendiline palgatõus on vale. See andis ka erasektorile signaali, et palku peab tõstma. Praegu on ainuke lahendus nii era- kui ka riigisektoris muuta tegevus efektiivsemaks ning osa inimesi koondada. Palkade langetamist ei pea ma realistlikuks alternatiiviks, tuleb kokku tõmmata investeeringute ning inimeste arvu pealt.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:43

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing