Saksa riidepood jättis töölesoovijad pika ninaga

Mariliis Pinn 11. september 2008, 08:44

Oktoobris valmivas Saaremaa suurimas
kaubanduskeskuses oma filiaali avada plaaninud Saksa odavriietefirma Takko
Fashion loobus plaanist ja jättis tööle kandideerivad inimesed pika ninaga.

"Nägin Takko Fashioni töökuulutust juulis kohalikust ajalehest ja otsustasin samuti kandideerida," meenutab Nasva kaupluses töötav Signe Oll. Takko Fashioni kauplusesse töölesaamisele eelnes põhjalik vestlus, nädal hiljem anti Signele teada, et ta on konkursi edukalt läbinud, kirjutas SL Õhtuleht.

"Olin eelmises töökohas juba lahkumisavalduse kirjutanud, kui äkki sain Takko Fashionilt tähitud kirja, milles teatati: vabandage, et tekitasime teile ebameeldivusi, kuid tänavu pole kavas firma esindust Saaremaal avada," oli Signe šokeeritud, kokku sai sellise teate kümmekond inimest.

Oma nime avaldamisest keeldunud Takko Fashioni esindaja ütleb, et ootamatu otsus Saaremaale mitte laieneda tulenes Saksamaal tekkinud takistavatest teguritest.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
11. September 2008, 08:44
Otsi:

Ava täpsem otsing