Autoriõigus Privés

Christel Karits 12. september 2008, 00:00

Copyright on kord juba Eesti inimesi rõõmustanud, 2006 aasta suvel mängisid just nemad Sun Dance Music Festivali raames avapäeva õhtul klubis inimestele, kelle olid eelnevalt festivali pealaval soojaks kütnud.

Sam Holt ja Gavin Mills ehk Copyright on juba pea kümmekond aastat house-muusika raudvara hulka kuulunud DJde/produtsentide duo, mis tegutseb Londonis. Selle aasta mais tuli välja nende debüütalbum "Voices and Visions". Kindlustatud on latiino, afrobeat'i, disko, funk'i ja techno mõjutustega soulful house, millele on andnud vokaalse kõla mitmed silmapaistvad lauljad. "Voices and Visions" tõstab Copyrighti vaieldamatult house-muusika maailma superliigasse.

Alates kella ühest öösel on igal täistunnil baarilettidel seksikad tantsutüdrukud, kes jagavad jooke.

Sari "Defected In The House" on kvaliteetsündmus, mille toob klubisse Privé Inglismaa tuntuim house-muusika plaadifirma Defected Records.

Defected Records rajati pea 10 aastat tagasi. See ühendab kompromissitult hea klubimuusika ja maailmatuntud artistid.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:56

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing