Popipäev

Lennart Beat 12. september 2008, 00:00

R.E.M.-i eufoorias ja Metallica tutika CD esimesel müügipäeval on võimalus aeg maha võtta ning mõtiskleda süüdimatusest.

NKOTB on tagasi ja USA albumitabeli teine koht näitab, et mitte kõik polnud Jonathani, Donnie't, Jordanit, Dannyt ning nunnut Joeyt unustada suutnud. Samas olid nad 1988-1990 megasuured ja piinlikkustundest on piisavalt möödas. Isegi tuur läheb menuga. Poistebändid tulevad lainetena ja on 90ndad korduses, kuid vastupidises järjekorras. Muidugi pole "The Block " "Step By Step". Pildimaterjalita ei saaks arugi, milline viisik aktsioonis on. Iseenesest sile vabrikupopp, mis kaob peast sekundil, kui lõppeb. Toota aitasid Ne-Yo, Pussycat Dolls ja Akon ehk siis moodsa aja kvaliteedimärgid, kellele vorm on alati tähtsaim.

Geniaalselt ajuvaba album ja just seetõttu isegi nauditav. Järgmisena palun Brosi ühinemist!

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:56

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing