Elisa: keelake EMT eksitav reklaam paremast levialast

Mariliis Pinn 16. september 2008, 00:00

Elisa juhatuse esimehe Sami Seppäneni sõnul jagab EMT reklaamlause "Parim leviala üle Eesti!" tarbijale selgelt eksitavat infot. "Eri sõltumatud mõõtmised näitavad, et Elisal on parim mobiililevi kümnes Eesti linnas, kus elab üle poole Eesti elanikkonnast. Parimat levikvaliteeti pakub Elisa Tallinnas, Tartus, Jõhvis, Sillamäel, Narvas, Võrus, Valgas, Viljandis, Otepääl ja Pärnus," täpsustas Seppänen.

Tallinnas kinnitas Elisa parimat mobiililevi viimatine riikliku instantsi, tehnilise järelevalve ameti sideteenuste kvaliteediuuring. "Mõõtmistulemuste järgi oli Elisal võrreldes teiste mobiilioperaatoritega Tallinnas tugevaim levi, parim kõnekvaliteet ning suurim kõnede õnnestumise protsent," ütles Seppänen. Elisa on tellinud leviala mõõtmise osas Eesti suuremates linnades ka Pöyry Telecom OY-lt.

Tarbijakaitseamet on kinnitanud Pöyry Telecom OY leviala mõõtmistulemuste adekvaatsust, öeldes, et neil ei ole alust kahelda Põhjamaade juhtiva konsultatsioonifirma pädevuses ega mõõtmistulemustes.

EMT hinnangul väljendavad kaebus ja pressiteade soovi Elisa enda käimasolevale parima leviala kampaaniale tähelepanu tõmmata.

"EMT ei kavatse Elisa kaebuse osas midagi ette võtta. EMT on jätkuvalt kvaliteediliider ning me ei räägi siin linnade konkreetsetest kohtadest, vaid tervest Eestist," ütles EMT avalike suhete juht Kaja Pino.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:43
    Otsi:

    Ava täpsem otsing