ÄP fototoimetus • 15. september 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Koolitus

Sisseostu juhtimine kaubanduses ja teenindusesMaterjali ja sisseostu mõiste; strateegiline planeerimine; käitumine eri turgudel; prognoos, varude määr, make-or-buy; vajalik ostukompetents; sisseostustrateegia; S&OP protsess; operatsioonide juhtimine; prognoosimisprotsess ja -tehnikad; sisseostuprotsess; vajaduste määratlemine (MRP, DRP); controlling, ostu edukuse mõõdikud; riskid; ostuteooria; ostuotsuse modelleerimine: varulao arvutamise meetodid, ostukogus ja erijuhtumid; partnerlussuhete arendamine.Sihtgrupp: kaubandus- ja teenindusettevõtte hanke- ja ostujuhid, ostjad, logistikajuhid, logistikud.Aeg ja koht: 23.-24. september 2008, Tallinn, Narva mnt 7Lektor: Riho AntsmäeKorraldaja: Audentes Ariko ASHind: 7600 krooniLisainfo: www.ariko.ee

Logistika baastreeningLogistika alused, eesmärgid, põhiprintsiibid, tarneahela juhtimine, isetegemine ja allhange, transpordilogistika, Incoterms 2000, ladustamine, info- ja kommunikatsioonitehnoloogiate kasutamine.Sihtgrupp: akadeemilise logistikahariduse omandanud inimesed; eriala vahetada soovijad, kel puudub varasem logistikaalane kogemus; assistendid ja müügisekretärid, kes väiksemates firmades sageli logistiku ülesandeid täidavad.Aeg ja koht: 29.-30. oktoober 2008 kell 9-17, Tallinn, hotell Euroopa, Paadi 5.Lektor: Illimar PaulKorraldaja: Sensei OÜHind: 9900 krooniLisainfo: www.sensei.ee

Õppereis SaksamaaleHannoveri tarbesõidukite näituse IAA 2008 ja Stuttgardis asuva Mercedes-Benzi muuseumi külastamine, Kögeli, Langendorfi ja Estereri haagisetehaste ning sügisese Stuttgardi õllefestivali ja Deutsche Weinstrasse veinipiirkonna uudistamine.Sihtgrupp: Eesti Rahvusvaheliste Autovedajate Assotsiatsooni liikmed.Aeg: 25. september - 5. oktoober 2008Korraldaja: ERAALisainfo: Anu Viks, anu@eraa.ee

Autor: ÄP

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt