Lätlased tasuvad tänu eestlastele oma arveid kioskites

Mariliis Pinn 17. september 2008, 21:28

Eesti firma Poohtech käivitas Lätis
teenuse, mis võimaldab lõunanaabritel kohalikes Narveseni kioskites (R-Kioski
sarnane kett) oma kommunaalarveid tasuda.

Skype-i endisele juhtinsenerile Toivo Annusele kuuluv Poohtech tegeleb online-piletisüsteemide ning e-makselahenduste arendamisega, kirjutas Toivo Tänavsuu oma ajaveebis. Poohtechi Läti tütarfirma Cmart opereerib Lätis makselahendust, mis “teeb inimeste elu kergemaks tuues maksete lahendused neile lähemale.”

Teenusepakkujalt saadud arvel on triipkood, mis Narveseni kioskis sisse skaneeritakse ja mille alusel inimene arve ära maksab. Nii saavad lätlased juba mõnda aega mugavalt tasuda näiteks Lattelecomi, LMT, Tele2, G4Si, Neste, Viasati jpt tuntud firmade teenuste eest.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. September 2008, 21:28
Otsi:

Ava täpsem otsing