Valitsus maksumuudatuste osas täiendavaid otsuseid ei teinud

17. september 2008, 07:54

Eilsel valitsuskabineti nõupidamisel
arutati 2009. aasta eelarve kulude täiendavaid kokkuhoiu võimalusi ning jätkati
kõikide ministeeriumide ja põhiseaduslike institutsioonide lisavahendite
vajaduste läbikaalumist, teatas rahandusministeerium.

„Tänasel (eilsel - toim.) nõupidamisel täiendavaid otsuseid maksumuudatuste osas ei tehtud. Arutelu käigus vaadati läbi kõikide ministeeriumide poolt järgmisel aastal kavandatud investeeringud ja kulud,” ütles rahandusminister Ivari Padar.

Ministeeriumide lisataotlustes esitatud kulude rahastamist arutelu käigus kokku ei lepitud. „Võimalike lisavahendite jaotus ministeeriumide vahel tuleb arutlusele neljapäevasel valitsuskabineti nõupidamisel,” lisas rahandusminister Padar. „Enne neljapäeva on kõigil ministritel võimalik veel täiendavalt konsulteerida oma erakondadega ning kujundada lõplik seisukoht nii võimalike maksumuudatuste kui eelarve kulude kokkuhoiu osas.”

Täna kehtiva ajakava kohaselt esitab valitsus 2009. aasta riigieelarve eelnõu riigikogule 25. septembril.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. September 2008, 07:55
Otsi:

Ava täpsem otsing