Üks küsimus: Kas Eesti on liiga Vene-vaenulik?

ÄP 18. september 2008, 00:00

Peep Siimon, ASi Norma juht
Head suhted riikide vahel kindlasti ei segaks äritegevust. Ma arvan, et kui ettevõtted oma häält üritavad kuulutada valitsusele ja riigile, siis seda ikka läbi ettevõtlusorganisatsioonide, kus on laiem tasapind, mitte ühe ettevõtte tasandilt.Toomas Kruustük, ASi Nõo Lihatööstus juht
Ei tahaks Eesti valitsuse Vene-vaenulikkuse teemat kommenteerida, aga arvan, et sõltumata valitsusest leitakse vahendid, kui tahetakse eksportida. See ei ole valitsuse vaenulikkuses kinni.

Viljar Veebel, TÜ rahvusvaheliste suhete lektor
Valitsuse käitumine on olnud ratsionaalne - kuna Venemaa on survet avaldanud, on kõik katsed, kui on püütud olla sõbralikum ja vastutulelikum, pigem andnud vastupidise tulemuse. Kui pehmemalt käituksime, võiks see surve veel suuremaks minna. Kindlasti ettevõtjate kasumid suureneks, kui valitsus oleks pehmema stiili peal, ja ma arvan, et see ongi Venemaa sõnum, et andke meile kõigis küsimustes järele ja teie ettevõtjad saavad suuremat kasumit. See oleks aga oma suveräänsuse vahetamine raha vastu.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:44

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing