Hallencreutz: 75% muudatustest ebaõnnestub

Urve Vilk 19. september 2008, 17:01

"Uuringute järgi ebaõnnestub 75%
planeeritud muudatustest,“ ütles Tartu Juhtimiskonverentsil esinenud Rootsi ühe
tuntuma koolitus- ja konsultatsioonifirma Implement vanemkonsultant ja partner
Jacob Hallencreutz.

"Efektiivsus tähendab inimeste käitumise muutumist, küsimus pole ei masinates, liinides ega protsessides. Juhid üle maailma avastavad, et muudatuste juhtimine pole üldsegi lihtne, see on väga keerukas, uuringute järgi ebaõnnestub 75% planeeritud muudatustest,“ ütles Hallencreutz.

Muudatuse tegemise puhul on suurimaks edufaktoriks juhtkonna pühendumus ja järjekindlus. Ja juhid peavad rohkem suhtlema, rääkima ühte ja sama kas või sada korda, kui on vaja. On uskumatu, mida on võimalik dialoogiga saavutada, soovitas organisatsioonis edukate muudatuste läbiviimise kohta doktoritööd kirjutav Hallencreutz.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. September 2008, 17:12
Otsi:

Ava täpsem otsing