Helluse jogurt ja kohukesed valiti maailma trendikamate hulka

19. september 2008, 12:37

Dr. Helluse kaubamärki kandvad jogurtid ja
kohukesed pääsesid maailma suurimal toidumessil trendikate ja kõige
innovaatilisemate toodete konkursile.

Sellele konkursile välja valitud tooteid esitletakse Pariisi toidumessil SIAL 2008 19.-23. oktoobrini eraldi paviljonis ning kõik selles paviljonis esitletud tooted kandideerivad tiitlile „Trend and Innovations Awards“. Konkursile kandideeris üle 2000 toote, millest valituks osutus umbes paarsada.

Tere piimatööstuse toodetud Dr. Helluse jogurtid ja kohukesed sisaldavad Tartu Ülikooli teadlaste poolt avastatud probiiotilist bakterit Lactobacillus fermentum ME-3, milles maailma on tõestatud nii antimikroobne kui ka antioksüdantne toime.

Novaator on ME-3ga seotud värskematest teadusavastustest kirjutanud: Piimhappebakter ME-3: uus sõna kõhutüüfuse ravis

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. September 2008, 15:08
Otsi:

Ava täpsem otsing