Homme suletakse Vabaduse väljak

22. september 2008, 08:47

Homme, 23. septembril alates kella 10-st
hommikul suletakse jalakäijate läbipääs Vabaduse väljaku ehitusplatsilt, teatas
Raepress.

„Kui siiani said jalakäijad Harju tänavalt otse üle Vabaduse väljaku Kaarli puiestee jalakäijate tunnelini, siis alates teisipäevast, 23 septembrist kella 10-st hommikul senine liikumiskoridor suletakse. Harju tänava poolt saavad jalakäijad Vabaduse väljaku ühissõidukite peatusesse ja sealt edasi jalakäijate tunnelini minnes ringi kohvik Moskva, Kunstihoone ja Jaani kiriku eest,” selgitas abilinnapea Taavi Aas. „Me tagame Vabaduse väljakuga piirneval alal kõigil rekonstrueerimistöö etappidel jalakäijatele võimaliku parima liikumisvõimaluse,” kinnitas abilinnapea.

Alates 15. oktoobrist suletakse Kaarli puiesteel ja Vabaduse väljakul liiklus tavatranspordile. Autoliiklus suunatakse alates 15. oktoobrist ümbersõidule Balti jaama või Suur- Ameerika tänava kaudu. Ajutise liikluslahenduse skeemid on sarnased suvel juba kasutatud ümbersõidu marsruutidega

Ühissõidukid suunatakse alates 15. oktoobrist Kaarli puiestee linnast väljuvale suunale. Selleks ehitatakse trollibusside kontaktliin ka kesklinna suunas liikuvatele trollidele. Trolliliinide ümbertõstmise käigus rajatakse ka tagasipöörde kontaktliin ümber Kaarli kiriku.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. September 2008, 09:29
Otsi:

Ava täpsem otsing