Koolitusfirmade TOP: Invicta laieneb majanduslanguse kiuste

22. september 2008, 11:28

Äripäeva Koolitusfirmade TOPi võitja
Invicta plaanib lähiaastatel laienemist.

Aastaid koolitusfirmade seas edukaimate hulka kuulunud Invicta tõstis 2007. aastal Eestis enda turuosa ning on selle olenemata rasketest majandusoludest ka sel ja järgmisel aastal Eestis ja naaberriikides eesmärgiks seadnud. Invicta juhatuse liige Peeter Puskai peab 2007. aastat väga kordaläinuks. Suudeti saavutada enamus aastaks kavandatud ambitsioonikatest eesmärkidest - parandati positsiooni Eesti koolitusturul, tehti ettevalmistusi tulevasteks rasketeks aegadeks ning asuti välja töötama uut arengustrateegiat ja seda ka ellu viima.

Koolitusfirmade TOPi teisele kohale aitas Addenda OÜ lisaks meeskonnale ka soodne majandusseis ning konservatiivne eelarvepoliitika. „Olukord oli hea kõigile, iseasi, kuidas keegi suutis ennast eelmisel aastal realiseerida võrreldes 2006. aastaga,“ ütleb firma tegevjuht ja omanik Virve Roosimägi.

7th Baltics tõusis TOPis kolmandaks hoiakute muutmise ja hea tootearendusprogrammi toel.
Ettevõte võlgneb oma suure käibekasvu paradigmade ja hoiakute muutusele ning tootearendusprogrammi raames Eesti turule toodud uutele koolitustele ning diagnostikatele.
Firma juht Ilmar Gustav Raudsepa sõnul oli käibe kasv kahe trendi sünergilise toimimise tulemus. „Esiteks oli selleks Eesti ettevõtete suundumine pikemaajalisele perspektiivile juhtide arengus – pigem paradigmade ja hoiakute muutus, kui põgusalt tehnikate ja võtete õppimine,“ selgitab Raudsep. „Teise olulise tegurina nimetaksin aga kindlasti FranklinCovey 30 miljoni USD tootearenduseprogrammis loodud uute, sellele vajadusele vastavate koolituste ja diagnostikate Eesti turule toomine.“

Koolitusfirmade TOP ilmus 22. septembril Äripäeva kuukirjas Juhtimine.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. September 2008, 11:28
Otsi:

Ava täpsem otsing