Neivelt ja Vare Kobini „valitsuskabinetti“ ei usu

22. september 2008, 15:33

Arengufondi nõukogu esimehe Indrek Neivelti
ja transiidieksperdi Raivo Vare arvates pole Ülemiste City juhi Gunnar
Kobini tänases Postimehe arvamusloos välja toodud „valitsuskabinetil“
šansse.

Raivo Vare sõnul pole sellistel spekulatsioonidel aga mingit mõtet. „Arvestades, et meil on parteipoliitiline mängureeglistik pole sellistel spekulatsioonidel mingit mõtet. Ja niikaua, kuni kriis on nii suur, et enam kuidagi ei saa, siis mittepoliitilistel ministritel pole mingit šanssi, see on võimatu,“ kommenteeris Vare.

Indrek Neivelti sõnul ei tasu seda teemat isegi mitte kommenteerida. „Kuulge, jätke see teema, mina ei hakka küll midagi kommenteerima. Meil on demokraatlik vabariik, meil on valimised,“ märkis Neivelt.

Tänases Postimehe arvamusloos tõi Gunnar Kobin välja, et kuni järgmiste riigikogu valimisteni oleks parim valik peaministrina arengufondi nõukogu esimees Indrek Neivelt. Rahandusministriks võiks olla Eesti Panga asepresident Märten Ross või Swedbanki juhatuse liige Erkki Raasuke. Viimane sobiks väga hästi ka majandusministri ametisse, kuhu alternatiivina pakuks näiteks Raivo Varet. Haridusministriks võiks kutsuda Hannes Tamjärve ja kindlasti tasuks luua innovatsiooni või IT-ministri ametikoht, kuhu sobiks näiteks Microlinki juht Enn Saar.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. September 2008, 11:10
Otsi:

Ava täpsem otsing