Otsi Brad Pitti ja leia viirus

Mariliis Pinn 22. september 2008, 16:44

Internetiturvafirma McAfee avaldas oma
teise iga-aastase nimekirja ohtlikest kuulsustest. Eelmise aasta oli kõige
ohtlikum otsida infot veebist Paris Hiltoni kohta, sel aastal on kõige ohtlikum
veebis surfata Brad Pitti jälgedel.

McAfee turvekspertide teatel võivad fännid, kes kasutavad otsingusõna Brad Pitt ja temaga seonduvat, 18protsendilise tõenäosusega endale arvutisse saada viiruse, spämmi ja muid kuritahtlikke programmijuppe, vahendas Toronto Star.

Ettevõtte teatel kasutavad küberkurjamid kuulsuste nimesid, et fänne valeveebidesse meelitada.

Kõige ohtlikumad mehed on Pitt ja Justin Timberlake, ohtlikumad naised on Beyoncé ja Heidi Montag. Oma ohtlikkuse on minetanud eelmise aasta ohtlikum täht Paris Hilton ja nimekirjast on välja langenud ka 2007. aastal edetabeli neljandal kohal olnud Britney Spears.

Veel kuulsusi, kelle kohta veebist infot otsides võib viiruse saada: Jessica Alba, Lindsay Lohan, Cameron Diaz, George Clooney, Angelina Jolie, Katie Holmes, Katherine Heigl, Mariah Carey, Rihanna, Fergie ja David Beckham.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. October 2008, 15:57
Otsi:

Ava täpsem otsing