23. september 2008 • 1 min
Jaga lugu:

HSBC: müüge aktsiaid

Investorid peaksid vähendama arenenud turgude aktsiaid, kuna USA plaan päästa finantsturge ei peata vastikut langust, kirjutasid HSBC strateegid vahendas Bloomberg.

Kui varem soovitasid Euroopa suurima panga strateegid omada portfellis sama suurt aktsiat osakaalu, kui võrdlusindeksis, siis nüüd soovitatakse omada vähem aktsiaid. Osta soovitati pika kestvusega valitsuse võlakirju.

„Kuigi USA rahandusministri Henry Paulsoni plaan paneb loodetavasti põranda alla pangandussüsteemi stabiilsusele, ei suuda see tõenäoliselt peatada majanduse allakäiku. See on aga lihtne põhjus, miks finantssüsteem ja reaalmajandus jätkavad võimenduse mahavõtmist,“ kirjutas strateeg Richard Cookson.

Jaga lugu:
Seotud lood
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt