HSBC: müüge aktsiaid

23. september 2008, 10:26

Investorid peaksid vähendama arenenud
turgude aktsiaid, kuna USA plaan päästa finantsturge ei peata vastikut langust,
kirjutasid HSBC strateegid vahendas Bloomberg.

Kui varem soovitasid Euroopa suurima panga strateegid omada portfellis sama suurt aktsiat osakaalu, kui võrdlusindeksis, siis nüüd soovitatakse omada vähem aktsiaid. Osta soovitati pika kestvusega valitsuse võlakirju.

„Kuigi USA rahandusministri Henry Paulsoni plaan paneb loodetavasti põranda alla pangandussüsteemi stabiilsusele, ei suuda see tõenäoliselt peatada majanduse allakäiku. See on aga lihtne põhjus, miks finantssüsteem ja reaalmajandus jätkavad võimenduse mahavõtmist,“ kirjutas strateeg Richard Cookson.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. January 2009, 20:35

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing