Taal: majanduslangusega ujub kõnts vee peale

23. september 2008, 18:30

Ettevõtja Olari Taali sõnul suureneb
pingestatud majandusolukorras korruptsiooni oht, sest tema sõnul on teada fakt,
et majanduslangusega ujub kõnts vee peale.

"Kindlasti on olemas hunnik inimesi, kes selles olukorras ei eita pisisulitegu. Kindlasti on ka neid, kes proovivad püüda suurt kala. See on vana fakt, et majanduslangusega ujub kõnts vee peale. Korruptsioonioht kindlasti suureneb," kommenteeris Taal täna Ühingu Korruptsioonivaba Eesti pressikonverentsil kõlanud mõtet, et pingestunud majandusolukorras suureneb korruptsioonioht.

"Eks kasvab ka kuritegevus. Ja eks neid, kes said labidavarrel 50 000 kätte, need jäävad nüüd tööta. Inimesed on harjunud siiani teistmoodi elama," märkis Taal.

Taali arvates tuleb valitsust kiita, et nad otsustasid siiski suurema osa rahast, mida alguses plaaniti ära võtta nö tagasi anda. Ettevõtja sõnul muutub korruptsioon ka intelligentsemaks. "Tehakse tegusid osavamalt ja varjatumalt," lisas ta.


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
23. September 2008, 18:35
Otsi:

Ava täpsem otsing